23 startende ondernemers organiseren pop-up winkel en kinderwandeling in Hasselt

03/03/2021

Van maandag 8 maart tot en met zondag 14 maart kun je in hartje Hasselt terecht bij ‘Startersbazaar’, een initiatief van 23 startende Limburgse ondernemers. Breng een bezoek aan de pop-up concept store en zoek naar kaboutertjes tijdens de kinderwandeling.

Samen sterker

Een eigen zaak starten in deze tijden is allesbehalve evident. “We willen niet bij de pakken blijven zitten en maken er samen het beste van, want samen zijn we veerkrachtig en sterker”, luidt het bij de beginnende ondernemers. “Velen van ons droomden al lang van een onderneming. Je kan wachten tot alles weer normaal verloopt of er nu op een creatieve manier voor gaan.”

Concept store

In totaal slaan 23 starters een week lang de handen in elkaar tijdens ‘Startersbazaar’. Je kan onder meer binnenspringen in hun pop-up concept store in de Maastrichterstraat nr 34. Spulletjes voor katten, borduurwerk, keramiek, accessoires, krukjes, koekjes, fotografie, vazen, plantenhangers, creatieve DIY-pakketten, wenskaarten… Je shopt er allerlei handgemaakt moois en lekkers! Je komt er ook meer te weten over de ondernemer achter elke onderneming.

Kabouterwandeling

Ook is er een kabouterwandeling met speelse opdrachtjes in de Hasselste binnenstad uitgestippeld. Kinderen trekken samen met hun ouders op pad om de kabouters te helpen, want zij zijn de ingrediënten van hun lievelingsrecept kwijt. Dompel je onder in de magische wereld van kabouters en versierde bomen. Speur naar de verloren ingrediënten en maak de kabouters gelukkig!

Praktisch

Van 8 maart tot en met 14 maart 2021

Concept store

  • Hoe laat? Telkens van 10u tot 18u
  • Waar? The Box, Maastrichterstraat 34, 3500 Hasselt

Kinderwandeling

 

Contacteer ons

Meer info nodig? Een foto of sprekend beeld?

Het is de achtste editie van ‘Startersbazaar’, een initiatief van de startende ondernemers bij Starterslabo Limburg. Starterslabo is een activiteitencoöperatie die mensen begeleidt om hun ondernemersdroom te realiseren en daarin ondersteuning zoeken met coaching en training.